Влак БГ за Android

Влак БГ е напълно безплатно мобилно приложение за разписанията на влаковете в България. То е подходящо за всички Андроид версии от Gingerbread (2.3) нагоре. Има приятен изчистен интерфейс с лек намек на така нареченият Material Design.

Влак БГ показва час на заминаване и час на пристигане по зададена от потребителя дестинация. Благодарение на вградения autocomplete, който работи на латиница и на кирилица, бързо и лесно може да се зададете начална и крайна гара. При избор на влак приложението извежда информация за час на пристигане и заминаване на всяка една от гарите през които минава избрания влак, плюс евнтуално закъснение на някоя от тях. Добавено е и меню с по-големите гари в България.

Влак БГ извежда таблото с пристигащи и заминаващи влакове за всяка от гарите, като тук отново показва и евентуално закъснение в минути както и коловоза, на който се намира конкретния влак. Приложението взема информацията си от мобилния сайт на БДЖ и може да бъде изключително полезно за пътуващите хора като значително ускорява достъпа до данните.   СВАЛИ

 

Fedya Serafiev

Федя Серафиев

Федя Серафиев е собственик на сайта urocibg.eu. Той намира удовлетворение в това да помага на хората да решават и най-сложните технически проблеми. Сегашната му цел е да пише лесни за следване статии, така че подобни проблеми изобщо да не възникват.

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу: