Влак БГ за Android

Влак БГ е напълно безплатно мобилно приложение за разписанията на влаковете в България. То е подходящо за всички Андроид версии от Gingerbread (2.3) нагоре. Има приятен изчистен интерфейс с лек намек на така нареченият Material Design.

Влак БГ показва час на заминаване и час на пристигане по зададена от потребителя дестинация. Благодарение на вградения autocomplete, който работи на латиница и на кирилица, бързо и лесно може да се зададете начална и крайна гара. При избор на влак приложението извежда информация за час на пристигане и заминаване на всяка една от гарите през които минава избрания влак, плюс евнтуално закъснение на някоя от тях. Добавено е и меню с по-големите гари в България.

Влак БГ извежда таблото с пристигащи и заминаващи влакове за всяка от гарите, като тук отново показва и евентуално закъснение в минути както и коловоза, на който се намира конкретния влак. Приложението взема информацията си от мобилния сайт на БДЖ и може да бъде изключително полезно за пътуващите хора като значително ускорява достъпа до данните.   СВАЛИ

 

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...