Добавки за браузъра Google Chrome

Stylish
СВАЛИ

Уникална добавка, с която можете да промените изгледа на страшно много сайтове. В това число влизат Youtube, Google, Facebook и още много други.

Facebook
СВАЛИ

Бутон за директен достъп към страницата ви във Facebook.

Youtube
СВАЛИ

Бутон за директен достъп до Youtube с един клик.

Web Developer
СВАЛИ

Инструмент за анализ на уеб сайтове. Включва голям набор от функции, като например преглед на CSS, показване на ALT атрибутите на изображенията, валидация и още много функции.

Chrome SEO
СВАЛИ

Показва индексираните страници в различните търсачки, обратните линкове, Alexa и Google Page Rank

Google проверка на пощата
СВАЛИ

Защо ако чакате мейл от някой, вместо постоянно да рефрешвате пощенската си кутия да не си инсталирате тази хубава добавка

Weather
СВАЛИ

Много приятно приложение, с което се информирате за времето по света.

Adblock Lite
СВАЛИ

Adblock Lite е бърз и лесен начин да блокирате рекламите докато сърфирате.

FlashBlock
СВАЛИ

FlashBlock ви позволява да блокирате всички Flash опции или да селектирате това, което желаете и да си създатете списък с функции за флаш-а по уеб страниците.

LinkExtend
СВАЛИ

LinkExtend създава лента с инструменти, позволяваща на родителите да настроят безопасно сърфиране на децата си в интернет, да инсталират KidSafe сигнал за уведомяване и инструмент за изтриване. Страхотен инструмент както за родители така и за деца.

WOT
СВАЛИ

“Уеб на доверие”, е приложение за безопасност, който ви предупреждава за рискови сайтове, които мамят потребителите си, доставят им malware или им изпращат спам.

 

 

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...