Залез на Wi-Fi ерата!

Служители на информационната агенция Bloomberg направиха прогноза относно залеза на Wi-Fi ерата. Според експертите, в най-скоро време почти една трета от населението на САЩ ще престанат да използват тази технология за връзки с мрежата.

Според служителите на Bloomberg, в днешния свят технологията Wi-Fi вече отива на второ място, тъй като жителите на САЩ вече не използват рутери и интернет достъп по този начин в домашни условия. Съобщава се, че значителна част от потребителите, повече обръщат внимание на интернет услугите на мобилните оператори, които предоставят неограничен LTE-достъп до социалните мрежи и търсачките. Много от тях вече се отказват от Wi-Fi връзката на обществените места, тъй като са доволни от интернета в устройствата си.

Според експертите, ситуацията с Wi-Fi достъпа в другите региони е доста неясна, тъй като много от потребителите все още се радват на тази технология. Експертите смятат, че този начин за свързване към Мрежата ще съществува още дълго време, поради липсата на неограничен мобилен достъп. От друга страна обаче, на обществени места, потребителите много натоварват мрежата, което провокира влошаване на връзката.

Източник: kaldata.com

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...