Изтеглете най – новия драйвер на NVIDIA GeForce и Studio WHQL за Windows 11

NVIDIA обяви най-новите и най-актуални драйвери за потребителите в игрите, разработката и рендерирането за вероятно най-очакваната операционна система на годината, Windows 11 .Windows 11 ще бъде пуснат на 5 октомври 2021 г., но NVIDIA е крачка напред в играта и вече пусна поддържаните драйвери, така че техните потребители да имат най -доброто изживяване от първия ден.

Не само това, някои от предстоящите игри, които тепърва ще бъдат пуснати, също се поддържат от тези драйвери. Съществуващите потребители също ще претърпят значителни промени в производителността през цялото време, използвайки продуктите на GeForce.

Въпреки че драйверите са безплатни за изтегляне, те могат да се използват само със съвместим хардуер. Ако вашият хардуер се поддържа, предлагаме ви да актуализирате драйверите си, за да получите най -доброто изживяване.

Обобщение на драйвера

Версии на драйвери: 472.12 – WHQL
Размер на драйвера: 722.87 MB
Поддържани операционни системи: Windows 11, Windows 10 x64
Налични езици: английски
Дата на излизане: 20 септември 2021 г.

Нека да видим какви подобрения са направени:

Геймърите вече ще получат пълна поддръжка за DirectX 12 Ultimate на графични карти и лаптопи GeForce RTX.
Потребителите с G-SYNC HDR монитори могат да подобрят SDR игрите с Auto HDR на Microsoft.
Графичните карти RTX вече са подготвени да поддържат DirectStorage.
Създателите и разработчиците получават нови начини за управление и организиране на настолните си компютри, като използват инструменти за затваряне, подобрена функционалност на няколко монитора, а също така получават разширена поддръжка за сензорни екрани, гласови контроли и устройства за въвеждане с писалка.
Уеб разговорите и видеоконференциите са направили някои значителни подобрения. Microsoft Teams и NVIDIA Broadcast също са интегрирани.
Студентите по STEM вече ще имат достъп до водещата в света софтуерна платформа за изкуствен интелект на NVIDIA.
10 нови профила за оптимално възпроизвеждане на GeForce Experience

Поддържан хардуер:

GeForce RTX 30 серия
GeForce RTX 20 серия
Серия GeForce MX400
Серия GeForce MX300
Серия GeForce MX200
Серия GeForce MX100
GeForce GTX 16 серия
GeForce 10 серия
Серия GeForce 900M
GeForce серия 800M


WHQL е акроним за Windows Hardware Quality Labs. Най-новият драйвер е подписан от WHQL, което означава, че е предварително тестван и сертифициран, че е съвместим с Windows 11. Не само това, NVIDIA твърди, че Windows 11 Preview Builds се поддържа от техните „Game Ready и NVIDIA Studio ”.

За да изтеглите и инсталирате този драйвер, отидете на страницата за изтегляне на NVIDIA и щракнете върху DOWNLOAD NOW.

След това изтеглянето ще започне веднага. След като приключите, стартирайте файла.

 .

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...