Какво е реновирана техника?

Буквално думата реновиран означава:

възстановяване, поправяне, поправка, реставрация-нещо поправено.

Какво е реновирана техника?

От известно време насам из нета и по магазините можете да намерите така наречените реновирани продукти на доста атрактивни цени. Но какво точно представляват? С няколко думи това е техника, която е била използвана за определен период от време. В последствие тя се връща към производителя за диагностика и тестване дали функционира коректно. Основната цел е да се постигне заводското качество на работа. След като продуктите преминат успешно всички алгоритми на натоварване, те биват сертифицирани като реновирана техника и могат да поемат своя път обратно към магазините и клиентите.Най-големият недостатък на реновиран продукт е  външния вид.Фирмите, които практикуват реновиране, не обръщат особено голямо внимание на външния вид. Това води до лошо първо впечатление. Затова много търговци използват рейтингова система за оценяване, като така помагат на клиента в избора му – дали желае максимално запазен откъм външни забележки артикул или иска да спести от цената и да направи компромис.

 

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...