Как да активираме God Mode в Windows 11?

Като активираме God Mode в Windows 11 е един от най-простите начини да поставим най-мощните инструменти на Windows на една ръка разстояние. Тази малко позната функция събира повече от 260 инструмента и настройки на едно място.

Инструментите, съдържащи се в God Mode, покриват редица ежедневни задачи, като добавяне и премахване на приложения или потребителски акаунти, коригиране на настройки за захранване, създаване на точки за възстановяване на системата и много други.

В това ръководство ще обясним как да активирате God Mode в Windows 11 и как да го използвате.

Няма никакъв риск да включите тази функция – God Mode .

Как да активираме God Mode в в Windows 11?

Кликнете с десния бутон върху празна област на работния плот (десктоп) и изберете Създай => Папка

Дайте на папката следното име: GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

Името ще изчезне, след като приключите.

Отворете папката . Ще забележите повече от 260 менюта с настройки, от които да избирате, организирани в категории.

Имайте предвид, че иконата на папката за папката God Mode може да промени иконата си в някакъв момент, може би след рестартиране. Както и да изглежда, папката God Mode спестява много време и главоболия.

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...