Как да възстановите фабричните настройки на Android устройство

Ако имате намерение да продавате вашия Android телефон или с течение на времето операционна система е започнала да прави неща, които не искате като забиване, върви и стартира по-бавно, отколкото бихте искали.

1.В повечето случаи сте в състояние да възстановите фабричните настройки на Вашето Android устройство в менюто Settings, и това е най-лесният начин да го направите. Действителният дизайн на екраните може да се различават малко от  едно устройство на друго устройство, особено когато производителите са добавили свои собствени художествени интерпретации, но основната процедура е същата. Ето как да го направите:
  1. Отидете в Settings
  2. Отидете в Personal => Backup and Reset
  3. Въведете паролата си или PIN ако бъде поискан
  4. Уверете се, че Automatic Restore е маркиран
  5. Кликнете върху Factory Reset Data = > Reset Phone
  6. Отново, може да получите подкана за парола или PIN
  7.   Кликнете върху Delete Everything
  8. Изберете Reboot

2.Възстановяване на фабричните настройки: Всички настройки ще бъдат по подразбиране и всички вътрешни данни ще бъдат изтрити.Наберете следния код от клавиатурата * # * # 7780 # * # *

3.Другият начин за нулиране на телефон е  * 2767 * 3855 #, това ще изтрие всички данни (включително вътрешни и външни данни дори в SD картата), както и настройките на Android телефонът. Не опитвайте този код за тестване, докато не сте сигурни, че искате да изтриете всичко. Той няма да пита за потвърждение, а направо действа по същество.

И това е. Сега Вашият телефон трябва да се рестартира в първоначалното си състояние когато е купен. Сега можете да използвате профила си в Google (или Samsung акаунт или друг производител), за да получите Вашите приложения, данни и настройки направени спрямо профила Ви.

 

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...