Как да избегнем неудобните рестартирания при апдейт?

Windows 10 в много отношения е напълно интернет-базирана операционна система. Това е голямо предимство, но не и когато се отнася за апдейти. Най-досадната част при автоматчиния апдейт е рестартирането, което понякога се случва в най-неудобното време. Най-простия начин на противодействие е като отидете в Настройки (Settings) => Актоализиране и защита (Update & Security) натиснете на Разширени опции (Advanced Options) и тогава на Опции за рестартиране (Notify to Schedule Restart). Това значи, че системата ще поиска рестарт, а няма да тръгне да го прави автоматично по средата на Вашата работа.

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...