Как да изтеглим APK файлове на компютър с Windows от Google Play Store?

Има много приложения, които не работят на вашия телефон с Android, тъй като не са пуснати за вашия регион. Въпреки това, все пак искате да ги използвате, можете да направите това, като изтеглите и инсталирате APK файл от Play Store на вашия компютър и след това на вашето устройство. Освен това, ако нямате достатъчно място на вашия Android, тогава можете да запазите всички APK файлове на вашия компютър или твърд диск, така че да можете да ги инсталирате по всяко време.

Ето как става това:

1.Копирайте линка на приложението от адрес бара на Play Store

2.Отворете APK Downloader и пейстнете линка.

3.Натиснете Generate Download link и изчакайте да се генерира APK файла.

4.Свалете,вече готовият файл и го прехвърлете на вашето андроид устройство (чрез кабел, Bluetooth, WI-FI или по начин, удобен за вас).

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...