Как да инсталираме Telegram на компютър с windows 10?

Telegram се поддържа на почти всяка основна платформа, включително Windows 10. За съжаление, той не предлага възможности за видео разговори, но поддържа текстови съобщения на всички платформи едновременно, което е от първостепенно значение, когато го използвате, както на компютър, така и телефон.

Telegram е едно от най-добрите и широко използвани приложения за съобщения с над осем милиона потребители по целия свят.

Как да изтеглим и инсталираме Telegram на лаптоп – компютър с Windows 10?

Първо посетете официалния уебсайт на Telegram

Изберете версията на Telegram Desktop за вашия компютър.

Сега изтеглете приложението Telegram за Windows.

Отворете изтегления файл и го инсталирайте. Приложението ще се стартира автоматично, след като бъде инсталирано.

След като приложението Telegram се отвори, то ще ви покаже бутон СТАРТИРАНЕ НА СЪОБЩЕНИЯ (START MESSAGING). Кликнете върху бутона СТАРТИРАНЕ НА СЪОБЩЕНИЯ (START MESSAGING), за да продължите към прозореца за вход.

След това ще ви покаже QR код за сканиране. Ако вече имате мобилен телефон с активиран акаунт в Telegram, тогава сканирайте дадения QR код , който се появява на екрана ви. Той ще отвори вашите чатове на вашия телефон Telegram във вашия профил в Telegram Windows.

Telegram scan

Вие успешно сте инсталирали Telegram на вашето Windows устройство.

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...