Как да променим началната страница в Chrome?

За тези от вас, които не знаят, началната страница е тази, която браузърът ви автоматично задава по подразбиране, когато отворите нов раздел.

По подразбиране първата страница, която виждате, когато отворите Chrome, е полето за търсене на Google. Винаги обаче можете да промените началната страница в Chrome на друг уебсайт или да я персонализирате.

Можете също да промените страницата за нов раздел, за да видите конкретен уебсайт, когато отворите нов акаунт. Ето как да промените началната си страница и да настроите или редактирате страница с нов раздел в Google Chrome.

Как да променим началната страница в Chrome?

Отворете браузъра Chrome.

След това кликнете върху иконата с три точки в горния десен ъгъл на прозореца на браузъра

След това кликнете върху Настройки.

Ще се отвори нов раздел. От лявата страна на екрана ще намерите опцията за При стартиране в лявата колона.

Кликнете върху него. Там има три опции за избор.

Те включват:

1.) Да се отваря нов раздел в браузъра

2.) Продължаване оттам, откъдето сте прекъснали

3.) Отваряне на конкретна страница или набор от страници

Ако изберете Да се отваря нов раздел в браузъра , ще отворите началната страница в нов раздел на браузъра

Ако изберете Продължаване оттам, откъдето сте прекъснали , ще направи точно това, ще отворите същата страница, която последно сте разглеждали.

Ако изберете Отваряне на конкретна страница или набор от страници , ще ви позволи да изберете страницата, които предпочитате като начална страница.

Ако решите да изберете последната опция, Отваряне на конкретна страница или набор от страници , можете да настроите браузъра си да отваря всичко от вашия имейл до уебсайта на вашата компания. Или може би любимата ви страница с новини.

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...