Как да променим нашия DNS доставчик при Microsoft Edge?

Microsoft Edge използва dns какъвто е настроен от вашия интернет доставчик, освен ако не го промените. За по-голяма сигурност или поверителност някои хора обичат да използват алтернативен DNS доставчик като Google, OpenDNS или Cloudflare. Можете да посочите друг DNS доставчик в браузъра Edge, като кликнете върху Настройки => Поверителност => Търсене и Услуги.

Превъртете надолу по страницата до секцията за Защита. Уверете се, че превключвателят е включен за Използвайте защитен DNS, за да укажете как да търсите мрежовия адрес за уеб сайтове. Кликнете върху Избор на доставчик на услуги. Кликнете в текстовото поле за Избор на доставчик на услуги и изберете доставчик от изскачащия списък.

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...