Как да разберем дали някой наистина е прочел съобщението ни?

Телефонът в ръката ви може да направи повече от компютрите, които имахме преди години. Това е комуникационно устройство, камера, скенер, фитнес тракер, видеокамера, GPS, игрова конзола и т.н..

Когато става въпрос за текстове, хубаво е да знаете дали съобщението ви е преминало и човекът го е прочел.

Разписките за четене на Android изискват както подателят, така и получателят, да активират функцията. Инструкциите може да варират в зависимост от производителя, модела и операционната система на вашето устройство.

Първо отворете приложението Съобщения (Messages) и отидете до настройките. В зависимост от модела на вашия телефон, операционната система и доставчика на клетъчна мрежа, ще забележите едно от следните: Разписки за четене, Изпращане на разписки за четене или Заявка за разписка. Включете приложимата опция.

На телефон Samsung отидете на Съобщения => Меню => Настройки => Настройки за чат . Тук можете да активирате разписки за четене.

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...