Как да рестартираме Chrome, Edge и Firefox, без да губим отворените раздели

Chrome, Edge и Firefox са едни от най-използваните браузъри в света. Те предлагат множество функции и възможности за потребителите, но понякога могат да се сблъскате с проблеми, които изискват рестартиране на браузъра. Но как да рестартирате браузъра, без да загубите отворените раздели?

Ето няколко стъпки, които може да следвате:

Chrome

За да рестартирате Chrome, без да губите отворените раздели, трябва да следвате следните стъпки:

В горната част на вашия уеб браузър кликнете върху знака плюс (+) най-вдясно, за да отворите нов раздел. Въведете chrome://restart в адресната лента.

Натиснете Enter

Веднага след като натиснете Enter, вашият уеб браузър ще се рестартира незабавно и автоматично ще презареди предишните ви раздели.

Firefox

За да рестартирате Firefox, без да губите отворените раздели, трябва да следвате следните стъпки:

В горната част на вашия уеб браузър кликнете върху знака плюс (+) най-вдясно, за да отворите нов раздел. Въведете about:profiles

в адресната лента, след което натиснете Enter.

Ще се отвори страница, която ви дава две опции за рестартиране на Firefox: Рестартиране с изключени добавки и Нормално рестартиране . Просто кликнете върху бутона „Нормално рестартиране “ и той ще рестартира Firefox, без да губи работещи раздели.

Edge

За да рестартирате Edge, без да губите отворените раздели, трябва да следвате следните стъпки:

В горната част на вашия уеб браузър кликнете върху знака плюс (+) най-вдясно, за да отворите нов раздел. Въведете edge://restart

в адресната лента.

Натиснете Enter

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...