Как да споделите местоположението си във Viber

Как да споделите местоположението си във Viber

Viber е популярно приложение за съобщения, което ви позволява да се свързвате с приятели и семейство по целия свят. Освен изпращане на текстови съобщения, снимки и видеоклипове, Viber също ви позволява да споделяте местоположението си с контактите си. Това може да бъде полезно в различни ситуации, като например за среща с приятели на ново място или за предоставяне на актуална информация за местоположението ви.

В тази статия ще ви покажа как да споделите местоположението си във Viber. Ще обсъдим как да споделите текущото си местоположение, как да споделите местоположението си в реално време и как да конфигурирате настройките за местоположение.

Как да споделите текущото си местоположение във Viber

За да споделите текущото си местоположение във Viber, следвайте тези стъпки:

① Отворете приложението Viber на вашето устройство.

② Изберете контакта на който искате да споделите местоположението си.

③ Докоснете иконата с три точки в долния десен ъгъл на екрана.

 иконата с три точки

④ Докоснете иконата за местоположение

икона за местоположение

⑤ Кликнете бутона Изпр. на местопол.

Изпр. на местопол.

Viber ще изпрати съобщение с вашето текущо местоположение до вашия контакт. Те ще могат да видят местоположението ви на картата.

Заключение

Споделянето на местоположението ви във Viber е лесен начин да останете свързани с приятелите и семейството си. Следвайки тези стъпки, можете да споделите текущото си местоположение или да споделите местоположението си в реално време.

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...