Как да създадем пряк път за уебсайт на работния плот с Chrome?

Всеки има любима уеб страница, до която отива веднага щом отвори своя уеб браузър . Независимо дали става дума Gmail, urocibg.eu, или facebook всички имаме тази страница, която считаме за по-важна от останалите.

Ето защо ще искате да знаете как да създадете пряк път към уебсайт на вашия работен плот. След това можете дори да добавите пряк път към уебсайта към менюто "Старт" .

Ето как да създадем преки пътища на работния плот за любимите си уеб страници с помощта на Chrome.

Първо отворете любимата си страница и кликнете върху бутона за меню с три точки в горния десен ъгъл на прозореца на Chrome •••

След това изберете Още инструменти => Създаване на пряк път .

пряк път за уебсайт

След това въведете име за своя пряк път и кликнете върху Създаване .

Създаване на на пряк път

След това ще видите своя пряк път на работния плот. С този метод ще създадете пряк път на работния плот, който има иконата на уебсайта. Кликнете двукратно върху тази икона и ще се отвори уебсайта в браузъра Chrome.

Надявам се, че сте намерили този урок за полезен.

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...