Как да търсим с помощта на множество търсачки едновременно?

Всичко в едно уеб търсачка е просто, но мощно разширение за търсене в множество сайтове с НУЛА кликване. Добавете сайтове за търсене, персонализирайте реда и търсете бързо навсякъде.

Характеристика

Опростен и бърз потребителски интерфейс за бързо търсене

Добавете лесно няколко сайта за търсене и персонализирайте реда.

Добавете подсайтове за търсене, като търсене „Изображения“, търсене „Карта“ и т.н. за лесно търсене.

Клавишни комбинации за преминаване през разделите.

Могат да се използват персонализирани/автоматични икони за разделите.

Без нежелан фонов процес и памет. Леко и бързо удължаване.

Разширение без текст и следователно многоезично

Предлага се в две теми

Поверителност

Всичко в едно разширение за търсене в мрежата НЕ събира никаква информация. Последната използвана ключова дума за търсене се запазва само локално.

Вземете го за вашия браузър

Всичко в едно разширение за търсене в мрежата е достъпно за популярни браузъри като Google Chrome и Microsoft Edge. Той е напълно безплатен и се хоства в съответния магазин за разширения на браузъра. Можете да използвате връзките по-долу, за да отворите страницата на магазина и да инсталирате разширението.

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...