Най-добрият софтуер за персонализиране на лентата на задачите в Windows 11

Най-добрият софтуер за персонализиране на лентата на задачите в Windows 11

Лентата на задачите в Windows 11 е основен компонент на операционната система. Тя предоставя достъп до приложения, файлове и други функции. Въпреки това, лентата на задачите по подразбиране има ограничен набор от опции за персонализация.

За щастие, има много софтуерни приложения, които могат да помогнат за персонализирането на лентата на задачите в Windows 11. Тези приложения предлагат широк набор от функции, включително:

  • Промяна на размера, местоположението и вида на лентата на задачите
  • Добавяне на нови бутони и икони към лентата на задачите
  • Промяна на цвета, прозрачността и други визуални настройки на лентата на задачите
  • Интегриране с други приложения и услуги

В тази статия ще разгледаме някои от най-добрите приложения за персонализиране на лентата на задачите в Windows 11.

TaskbarX

TaskbarX е безплатен инструмент, който предлага някои от най-добрите опции за персонализиране на лентата на задачите в Windows 11. Приложението ви позволява да промените размера, местоположението и вида на лентата на задачите. Можете също така да добавите нови бутони и икони към лентата на задачите, както и да промените цвета, прозрачността и други визуални настройки.

Изтегли: TaskbarX

TranslucentTB

TranslucentTB е друго безплатно приложение, което предлага множество опции за персонализиране на лентата на задачите в Windows 11. Приложението ви позволява да направите лентата на задачите прозрачна, като същевременно запазите функционалността си. Можете също така да промените цвета, прозрачността и други визуални настройки на лентата на задачите.

Изтегли: TranslucentTB

PowerToys

PowerToys е безплатен набор от инструменти, който се предлага от Microsoft. Един от инструментите в PowerToys е Taskbar Items List, който ви позволява да добавите списък с отворени приложения към лентата на задачите. Това може да бъде полезно, ако използвате много приложения едновременно.

Изтегли: PowerToys

Ashampoo Taskbar

Ashampoo Taskbar Customizer е чудесен избор за тези, които търсят лесно за използване решение. Тя ви позволява бързо и лесно да персонализирате лентата на задачите в Windows 11. Можете да премествате икони, да променяте размера им, да добавяте още разделители и много други.

Изтегли: Ashampoo Taskbar

7+ Taskbar Tweaker

7+ Taskbar Tweaker е стабилна и мощна програма, която ви позволява да контролирате почти всеки аспект на лентата на задачите. С 7+ Taskbar Tweaker ще има опция за намаляване на допълнителното пространство между закотвените елементи и иконите. 7+ Taskbar Tweaker е чудесен избор за хора, които искат да персонализират своята лента на задачите по-подробно.

Изтегли: 7+ Taskbar Tweaker

Заключение

Софтуерът за персонализиране на лентата на задачите може да ви помогне да създадете лента на задачите, която отговаря на вашите нужди и предпочитания. Изборът на правилното приложение зависи от вашите индивидуални нужди

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...