Повече батерия на Android OS,чрез деинсталирането на едно приложение

Ако притежавате Android устройство може да подобрите живота на батерията, чрез деинсталиране на приложението Facebook. Премахване на приложението води до подобряване живота на батерията, а приложенията на устройството се отварят до 30% по-бързо.

Приложението Facebook се нуждае от много енергия, дори когато работи в background. След деинсталирането му Android OS и Android system консумират далеч по-малко енергия.

Ако за вас е по-важно да имате продължителен живот на батерията, отколкото да използвате Facebook app, тогава деинсталирайте приложението и ползвайте браузъра за да преглеждате Facebook. Със сигурност ще усетите разликата.

 

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...