Представен е Skype от ново поколение: какво се е променило?

В рамките на актуализацията на операционната система Windows 10 под името Creators Update, Microsoft представи нова версия на Skype.

Разработчиците са се погрижили добре: в програмата са се появили съвременни опции. Има режим за „мини-преглед“, който ви дава възможност по време на видео-сесия да продължите да работите в браузъра.

Също така е обновен и търсещия механизъм, който сега може да търси по няколко параметъра, например по съобщения. Обновен е и интерфейса на Skype и той вече е станал по-удобен. Размерът на файловете за изпращане е увеличен до 300 мегабайта. Въведени са и няколко клавишни комбинации, които ще опростят работата.

Във вградената услуга за превод Skype Translator е добавен японски език, а вече за потребителите е на разположение и списък от 10 езика.

Източник:kaldata.com

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...