Разрешаване на лентата за бързо стартиране на Windows 7

1. Кликнете с десния бутон върху празно място на лентата на задачите, посочете Ленти с инструменти и изберете Нова лента с инструменти.

2. В диалоговия прозорец, копирайте и поставете съответното име в полето за въвеждане и след това щракнете Избор на Папка:
%AppData%\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch

3. Сега вече виждате лентата Бързо стартиране като текст от дясната страна на лентата за задачи. За да скриете Бързо стартиране на текст и програмните заглавия, щракнете с десния бутон на лентата Бързо стартиране, махнете Покажи текста и Покажи заглавието

4. Плъзнете лентата Бързо стартиране отляво на лентата на задачите. Ако не можете да преместите лентата Бързо стартиране , щракнете с десния бутон върху лентата и се уверете, че отметката Заключи лентата на задачите е изчистена.

5. Ако предпочитате големи икони в лентата Бързо стартиране, щракнете с десния бутон върху празно място на лентата Бързо стартиране, изберете Изглед и щракнете върху Големи икони.

 

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...