Смартфоните с най-силно и най-слабо излъчване

Германските експерти признаха смартфон на Xiaomi като мобилния телефон с най-силно електромагнитно излъчване в сравнение с всички останали смартфони на пазара. Германската компания Statista публикува своето изследване и своите два рейтинга в своя официален Twitter акаунт.В антирейтинга са включени четири модела на тази китайска компания.Най-високо излъчване е измерено за модела Xiaomi Mi A1, на трето място се намира Xiaomi Mi Max 3, на шесто – Xiaomi Mi Mix 3 и предпоследното 15-тя място е за Xiaomi Redmi Note 5.

Освен това, тази година аналитиците са включили в своя отрицателен рейтинг и два смартфона на Apple – iPhone 7 и iPhone 8, класирани съответно на 9-то и 14-то място.В същия Twitter акаунт германската лаборатория Statista представя и рейтинга на смартфоните с най-ниско електромагнитно излъчване. Лидер в тази класация е Samsung Galaxy Note 8.

Освен това, смартфоните на тази компания заемат половината класация на мобилните телефони с най-ниско излъчване. Можем да видим, че на 4-то, 5-то и 6-то място се намират съответно Samsung Galaxy A8, Samsung Galaxy S8+ и Samsung Galaxy 7S Edge. Флагманът на компанията Samsung Galaxy S9 е на 9-то място.

 

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...