Създателите на Sniper Elite с анонс на нова игра

Rebellion, създатели на серията Sniper Elite, анонсираха своя следващ проект с името Strange Brigade. Действието на играта ще се развива през 30-те години на миналия век и ще се появи „скоро“ (каквото и да означава това) за платформите на конзоли и персонални компютри.

Самото видео към анонса е стилизирано във вид на реклама за американски приключенски филм от 30-те години с прескачаща картина, внушителни и мистериозни гиганти, странни герои, мумии и екзотични локации, както и минотавър.

„Има отдалечени кътчета на Британската империя, в които свръхестественото се спотайва и сенките играят и места, които малцина дръзват да посетят. В Strange Brigade, ще се сблъскате с фантастични и забравени цивилизации, потънали в мистерия, ще разкриете тайнствени гробници и е изпитате своите способности срещу неизвестни опасности“, гласи анонса на играта.

Създателите на Strange Brigade обещават да разкрият повече за играта съвсем скоро – по време на E3.

Източник:kaldata.com

 

Ако тази публикация ви е помогнала, моля, помислете дали да не ми купите кафе!

За да научите първи най-важното ни последвайте в Telegram

(Статията този месец е посетена 4 пъти, 1 посещения днес)
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...