Този умен портфейл ще ви извести, ако се опитат да ви оберат

 

За разлика от много други аксесоари, портфейлите не са се променили особено през годините. Те продължават да са мястото за съхраняване на пари, монети и ценни карти. Как бихте въвели нещо иновационно тук?

Според създателите на Woolet 2.0, отговорът е прост: наблъскайте портфейла с електроника.

Новият умен аксесоар е оборудван с Bluetooth LE, Qi чарджър за безжично зареждане, батерия с живот шест месеа и вградени колонки с мощност 90 децибела. Всичко това е пришито съвсем дискретно в портфейла и почти не се забелязва. Изработката е от стилна естествена кожа.

Вградената електроника не само следи местоположението на портфейла, но и ще ви уведоми веднага, щом то опита да напусне непосредственото ви обкръжение… вероятно благодарение на нечии чевръсти пръсти.

Woolet 2.0 има и по-голяма XL версия с повече място за съхранение.

Стандартният модел струва 129 долара, а Woolet 2.0 XL – 149 долара.

 

Източник:kaldata.com

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...