Трикове и настройки на VIBER

VIBER отдавна спечели любовта на многобройните потребители, но не всички са запознати с неговите функции. Ето някои съвети с които ще подобрите работата си с приложението:

1. Останете скрити, когато сте били онлайн

Влезте в "Настройки" – "Защита" и изключете статуса "Онлайн". Дори и ако влезете във Вайбър, за да направите тази стъпка, никой няма да разбере.

2. Скрийте статуса за преглед на съобщения

Ако искате изпращача да не разбере, че сте прочели съобщението му, влезте в "Настройки", изберете опцията "Известия" и деактивирайте опцията "Покажи прегледаните съобщения".

3. Не претоварвайте паметта на телефона

Гласовите съобщения във Вайбър автоматично се съхраняват в телефона. За да не претоварвайте паметта, най-добре е да ги изтриете. Влезте в "Настройки" – "Медия" и кликнете върху опцията "Изтрий гласови съобщения".

4. Скрийте профилната си снимка от непознати потребители

Ако не искате вашата профилна снимка да се вижда от всички потребители на Вайбър, влезте в "Настройки" – "Защита" и деактивирайте опцията "Покажи моята фотография". Сега потребителите, които не са във вашия списък с приятели, няма да виждат вашата снимка.

5. Отстранете статуса "Използване на приложението"

Друга възможност: практически всички приложения и игри, които инсталирате на телефона са синхронизирани с Вайбър. По този начин стават видими за другите потребители от списъка с контакти. За да изключите тази опция, влезте в "Настройки" – "Защита" и изключете опцията "Използване на приложението".

6. Поставете парола

Ако не искате някой да прочете вашите съобщения, можете да сложите парола на Вайбър. Месинджър няма такава опция, но можете лесно да го изтеглите от всеки App Store и да го инсталирате за няколко минути.

 

 

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...