10 невероятни Telegram ботове

Telegram е облачна услуга за съобщения, която позволява на потребителите да изпращат текстови съобщения, изображения, видеоклипове и други медийни файлове. Съхранението на данни се поддържа на ниво облак, което позволява преносим достъп до Telegram.

Telegram ботовете са кодирани програми в бекенда за автоматизация, с които всеки потребител може да взаимодейства и да върши работа.

Сега ще разгледаме някои страхотни ботове в приложението Telegram.

Skeddy бот

Skeddy е бот за напомняне, който ви изпраща съобщения за напомнящи неща. Това е прост бот, чрез който можете да създавате напомняния чрез изпращане на текстово съобщение.

Song ID Bot

Song ID Bot е като Shazam за Telegram. Може да разпознава и идентифицира песни.
За да използвате бота, отворете прозорец за чат и задръжте натиснат бутона Запис . Пуснете бутона, за да изпратите записа и след няколко секунди ботът ще ви каже името на изпълнителя и песента.

IMDb бот

IMDb ботът ще сканира интернет базата данни за филми, за да предостави подробности за филмите, които ви интересуват.

Може да предостави сюжетни линии, актьори/актриси, режисьори, трейлъри, рейтинги и др.

File to Bot

File to Bot позволява на потребителите да записват файлове в облака с неограничено съхранение. Можете да изпращате файлове в чата и те ще се съхраняват по категории.

Качените файлове могат да се проверяват и изтеглят лесно чрез него. Няма ограничение за размера на файла и всички типове файлове се поддържат от бота на Telegram.

GetMedia

GetMedia ви позволява да изтегляте снимки, видеоклипове и аудио от повечето водещи социални мрежи и видео сайтове.

Поддържат се YouTube, Facebook, Instagram, SoundCloud и Twitter.

HotelBot

Просто уведомете бота за името на хотела и града и той ще следи цените с течение на времето, за да можете да сте сигурни, че резервирате, когато цената е евтина.

FB Video Download Bot

Както подсказва името, този бот ви позволява да изтегляте видеоклипове от Facebook. Потребителите просто трябва да му изпратят връзката към който и да е публичен видеоклип и той ще се върне обратно с този видеоклип във входящата кутия.

Tweet It Bot

Това е клиент на Twitter, който позволява на своите потребители да туитват всичко направо от приложението Telegram. Дори снимки, видеоклипове, стикери и Gif изображения могат да бъдат туитвани чрез Tweet it Bot.

GitHub Release Bot

Стартирайте бота и той ще ви позволи да следвате всяко хранилище на GitHub. След това ще бъдете уведомени всеки път, когато има нова версия в това хранилище.

Babelgram Bot

Babelgram може да спести главоболието при копиране и поставяне на преведени текстови битове всеки път. Можете да използвате Babelgram, който ви помага да превеждате съобщения точно докато ги пишете на някого.

Ако тази публикация ви е помогнала, моля, помислете дали да не ми купите кафе!

За да научите първи най-важното ни последвайте в Telegram

(Статията този месец е посетена 13 пъти, 1 посещения днес)
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...