10 невероятни Telegram ботове

Telegram е облачна услуга за съобщения, която позволява на потребителите да изпращат текстови съобщения, изображения, видеоклипове и други медийни файлове. Съхранението на данни се поддържа на ниво облак, което позволява преносим достъп до Telegram.

Telegram ботовете са кодирани програми в бекенда за автоматизация, с които всеки потребител може да взаимодейства и да върши работа.

Сега ще разгледаме някои страхотни ботове в приложението Telegram.

Skeddy бот

Skeddy е бот за напомняне, който ви изпраща съобщения за напомнящи неща. Това е прост бот, чрез който можете да създавате напомняния чрез изпращане на текстово съобщение.

Song ID Bot

Song ID Bot е като Shazam за Telegram. Може да разпознава и идентифицира песни.
За да използвате бота, отворете прозорец за чат и задръжте натиснат бутона Запис . Пуснете бутона, за да изпратите записа и след няколко секунди ботът ще ви каже името на изпълнителя и песента.

IMDb бот

IMDb ботът ще сканира интернет базата данни за филми, за да предостави подробности за филмите, които ви интересуват.

Може да предостави сюжетни линии, актьори/актриси, режисьори, трейлъри, рейтинги и др.

File to Bot

File to Bot позволява на потребителите да записват файлове в облака с неограничено съхранение. Можете да изпращате файлове в чата и те ще се съхраняват по категории.

Качените файлове могат да се проверяват и изтеглят лесно чрез него. Няма ограничение за размера на файла и всички типове файлове се поддържат от бота на Telegram.

GetMedia

GetMedia ви позволява да изтегляте снимки, видеоклипове и аудио от повечето водещи социални мрежи и видео сайтове.

Поддържат се YouTube, Facebook, Instagram, SoundCloud и Twitter.

HotelBot

Просто уведомете бота за името на хотела и града и той ще следи цените с течение на времето, за да можете да сте сигурни, че резервирате, когато цената е евтина.

FB Video Download Bot

Както подсказва името, този бот ви позволява да изтегляте видеоклипове от Facebook. Потребителите просто трябва да му изпратят връзката към който и да е публичен видеоклип и той ще се върне обратно с този видеоклип във входящата кутия.

Tweet It Bot

Това е клиент на Twitter, който позволява на своите потребители да туитват всичко направо от приложението Telegram. Дори снимки, видеоклипове, стикери и Gif изображения могат да бъдат туитвани чрез Tweet it Bot.

GitHub Release Bot

Стартирайте бота и той ще ви позволи да следвате всяко хранилище на GitHub. След това ще бъдете уведомени всеки път, когато има нова версия в това хранилище.

Babelgram Bot

Babelgram може да спести главоболието при копиране и поставяне на преведени текстови битове всеки път. Можете да използвате Babelgram, който ви помага да превеждате съобщения точно докато ги пишете на някого.

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...