20 безплатни Android приложения.

Android Market, има най-добрата селекция от безплатни приложения . Изберете си дадено Android приложение. Изтеглете го, изпробвайте го и ако не го харесвате – изтрийте го и изтеглете друго. Но кои безплатни приложения, сред многото са наистина най-добрите? Тук ще ви представя някои от най-добрите приложения според мен.

 

1) The Weather Channel Бъдете в крак с всичко, което трябва да знаете за времето с това приложение. То разполага с часова, 36 часова и 10-дневна прогноза и видео на живо от телевизионния канал. Безплатно.

2) GO Launcher Ex това приложение предлага гладко и лесно персонализиране на екрана на вашето устройство, с много красиви теми, бърза флип скорост и много полезни функции. Безплатно.

3) Amazon AppStore за Android – тази алтернатива на пазара на приложения е нова, но набира бързо скорост. Тя не е платена, а дава много добри приложения. Безплатно.

4) Llama – Location Profiles искате ли телефона ви да промени поведението си, въз основа на това къде се намирате? Не търсете повече от това приложение. То може да промени звъненето на телефона ви, както и множество други настройки на базата на вашето местоположение. Безплатно.

5) chompSMS
Искате по-голям контрол над SMS-ите? Конфигурирайте това лесно! Вие можете да променяте стила на вашия чат, да добавяте теми, пароли за заключване, подписи и много повече. Има дори и черен списък. Безплатно.

6) aCar Това приложение ви позволява да следите поддръжката, горивото, пробега и разходите на вашите превозни средства. То предвижда уведомление, когато е време да смените маслото на двигателя, въздушен филтър, маслен филтър и др. Безплатно.

7) MightyMeeting – Управлявайте презентациите на PowerPoint директно от вашия Android телефон с това приложение. Можете да използвате приложението за споделяне на презентации по електронната поща, блог, Twitter и Facebook, може да започнете или да се присъедините към уеб срещи, които го използват. Безплатно.

8) ) JuiceDefender
JuiceDefender може да ви помогне да удължите живота на батерията си! Приложението интелигентно управлява мобилната свързаност и други чувствителни компоненти на батерията, за да се гарантира, че телефонът ви ще се поддържа възможно най-ефективно. Advanced Mode позволява приложението да се настройва въз основа на вашите индивидуални нужди . Безплатно.

9) Seesmic
Този Twitter клиент интегрира потоци от Twitter, Facebook и дори Salesforce.com. Това приложение ви позволява да останете на върха на всички ваши съобщения от различни източници. За разлика от много клиенти, поддържа няколко профила, давайки ви възможност, когато пишете съобщение, да го изпратите чрез един от профилите си, или всички от тях наведнъж. Можете също да персонализирате голям брой функции. Безплатно.

10) TiKL – Touch to Talk (PTT)
Превърнете вашия Android телефон в уоки-токи, с това приложение. То ви осигурява предаване на възможности между Android телефони, без допълнителен хардуер и без да използвате минути. Безплатно.

11) Bluetooth File Transfer
С това приложение можете да изследвате и да управлявате файловете на всяко Bluetooth устройство, получавате файлове и изпращате контакти. То е базирано върху FTP и Object Push Profile (OPP). Безплатно.

12) Amazon Kindle for Android
Искате ли да четете електронна книга, вестник или списание, но не носите Kindle с вас? Или не разполагате с Kindle изобщо? Това не е проблем с това приложение, което ви позволява да четете над 900 000 Kindle форматирани книги с Android. Приложението има и отметки, бележки и подчертаване, също така се синхронизира през различни устройства. Безплатно.

13) Kongregate Arcade for Android
Искате ли да останете на върха на най-новите и най-горещите Флаш игри наоколо? Това приложение ви дава свободен достъп до повече от 300 игри от Kongregate общността и напълно се интегрира със съществуващата Kongregate сметка. Безплатно.

14) Thinking Space е приложение, което позволява да се визуализират, структурират и класифицират идеи. Можете да създадете възли, да добавите бележки към тях и да ги подредите, всичко с интерфейс, който прави приложението лесно за употреба. Картите, които създавате с това приложение, са съвместими PC-Xmind и Freemind. Безплатно.

15) Evernote
Това приложение позволява да влезете, индексирате и търсите в цялата си информация, бележките , аудиото и снимките си. Например, можете да направите снимка на бяла дъска и Evernote ще разпознае текста в снимката, ще го индексира и след това ще ви позволи да го намерите по-късно, като въведете дума за търсене. Безплатно.

16) EverPaper
EverPaper е прост, но отличен Instapaper клиент. Той не поддържа папки все още, но е под постоянно развитие. Той също така се синхронизира с Evernote. Безплатно.

17) Yelp приложение за Android, което определя текущото ви местоположение и след това ви позволява да търсите за околните фирми, да прочетете мненията за тях и така нататък. Той също така позволява на потребителите филтър по „цена“, „Отворени Сега“, „Специални оферти“. Безплатно.

18) SMS Backup + Това приложение архивира автоматично SMS, MMS и дава възможност за запис. Безплатно.

19) Fusion Voicemail Plus
Централизирайте всички кутии на гласовата поща, включително  мобилния, дома и офиса, на Android телефона си с това приложение. Чрез него може да разглеждате и факсове. Безплатно.

20) Google Voice Рационализирайте и консолидирайте вашите телефони с това приложение. То ви дава единен телефонен номер, за всичките ви телефони. В допълнение, той записва всичката гласова поща, онлайн и дори транскрибира гласовата поща в текст. Той предлага множество други функции. Безплатно.

 

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...