5 приложения,които всяка дама трябва да има в телефона си

1.Ако смятате, че вашето селфи има нужда от малко ретуш, препоръчваме BeautyPlus  страхотно приложение, което за секунди премахва всички пъпчици и петна по лицето ви, без да създава илюзията на снимка преправена с фотошоп. Страхотно е!!!

2.Джобното огледало вече е демоде. За динамичните дами, които са постоянно в движение, препоръчваме приложението “огледало”(Mirror) за вашия смартфон.  Добро е, защото увеличава осветеността на лицето, перфектно за корекции на грима, докато сте в движение.


3.Благодарение на Make-up Wizard вече няма нужда да тествате продукти на китката или ръката. Приложението ви позволява да нанасяте сенки за очи, очна линия, спирала, червило и други продукти само с използването на камерата на телефона. След като сте постигнали великолепна визия и  търсения ефект, можете да поръчате продуктите директно през приложението.


4.Period Tracker е приятно и дискретно приложение за проследяване на вашия месечен цикъл, здравословно състояние, настроение и дори времето, така че може да видите как те оказват влияние на този период. Лесно може да предвидите както дните на менструация, така и овулационния период. С Period Tracker можете да общувате с други потребители и да споделяте съвети, да си водите бележки, снимки. Приложението предлага и опции за задаване на аларми за напомняне, както и парола, за защита на личните ви данни.


5.Приложението Perfect 365, е еднакво подходящо, както за професионалисти, така и за ежедневен грим. Приложението е изключително забавно, защото позволява да изградите собствена визия, да редактирате ваши снимки и да пробвате различни типове грим.

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...