8GadgetPack

8GadgetPack е инструмент ,който прави възможно използването на джаджи в Windows 11 / 10 / 8 / 7.

Помните ли джаджите от Windows 7? 8GadgetPack е вашето решение, за да го върнете, просто само с няколко кликвания.

Този софтуер съдържа колекция с около 50 джаджи и ще създаде странична лента на вашия работен плот; можете да персонализирате и редактирате, както ви харесва.

Ако трябва да проверите производителността на вашия компютър, изберете джаджи за наблюдение от страничната лента. Вижте производителността на процесора, производителността на RAM, графичния процесор или това, което трябва да държите под контрол.

Други функции включват писане на бележки, управление на Windows, списъци със задачи, срещи, календари, панели за стартиране на приложения и няколко други.

По същество 8GadgetPack е предназначен да ви помогне да внесете по-високо ниво на функционалност.. Ще можете да вземете някои от най-популярните джаджи и да ги инсталирате, което ще подобри вашето изживяване с тази операционна система.

В допълнение към джаджите, които току-що споменахме, има и няколко инструмента, които можете да използвате, за да ви помогнат да подобрите живота си и опита си с тази операционна система.

Има лентата за търсене на Google и инструментите на Youtube, които ще подобрят вашето изживяване. Има и няколко опции за наблюдение, по-добро кошче и няколко други функции.

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...