10 Български мобилни приложения за Android

В тази статия ще Ви представя, 10 Български мобилни приложения. Надявам се да са ви полезни.

 

1. Bulgarian Keyboard


Приложението „Bulgarian Keyboard” е най-сваляното българско приложение и с най-голям рейтинг в Google Play. Апликацията всъщност представлява алтернативна клавиатура, която замества Вашата заводска клавиатура на Вашият телефон. С нея можете да пишете на кирилица, като можете да изберете и фонетична или стандартна клавиатура.

 


 

2. Mobile Bulgaria

 

Приложението има за цел да събере на едно място всички забележителности в България. Предлага допълнителна информация за множество туристически обекти като национални природни паркове, музеи, манастири, пещери, водопади, крепости, върхове, езера и други. За всяко място има подробна информация и снимков материал.

 


 

3. 100-те национални обекта


Приложението съдържа 100-те национални туристически обекта, които са показани на картата на България, за да бъдат по-лесно откриваеми. В апликацията можете да откриете снимки, подробна информация за обектите, както и препоръки. Всеки един обект може да бъде споделян и коментиран. Обектите са подредени в класация по потребителски гласове. Ако имате и книжка много лесно може да намерите всички обекти за да вземете печатче.

 


 

4. ABV Push


Ако не използвате друг мейл клиент, който позволява push известия, трудно ще бъдете известявани при нови съобщения в пощата. Това приложение прави точно това с вашата ABV поща. То автоматично проверява пощата Ви на определен интервал от време и Ви известява. При получаване на ново писмо, приложението ви уведомява чрез звук и/или вибрация.

 


 

5. BGmedia


Приложението събира информация от всички медии в България. Достъпни са и значителен брой радио станции за онлайн слушане като Darik Radio, BG radio, Radio Nova, City, NRJ, Veronika, Radio 1 and 1 Rock, Mix BG, ORV. Новините се събират от четири медии – Дневник, Капитал, 24 часа и Труд. Приложението предлага и функцията ТВ стрийминг.

 


 

6. The Voice TV Bulgaria

 

The Voice TV Bulgaria предлага – безплатно гледане на музикалния канал The Voice. Въпреки липсата на други функции, приложението е с много голям рейтинг в Google Play. С апликацията винаги ще бъдете в крак с най-новите хитове и тендеции в музика.

 


 

7. Антирадар


Едно от най-коментираните и сваляни български приложения. Апликацията Ви предупреждава за камери, които следят за превишена скорост. Чрез „Антирадар” дори можете да видите всички стоянки на КАТ на територията на Бълагия.

 


 

8. Семеен бюджет

 

Предлага въвеждане на приходи, разходи, заявки, ядене и продукти, извеждане на справки и изчисляване на баланс – разлика между приходи и разходи, за избран период от време.

 


 

9. Snow Report BG

 

За всички почитатели на зимните спортове препоръчвам това приложение. Имате възможност да гледате над 30 уебкамери в реално от време от всички по-големи зимни курорти. Прогноза за времето, цени, снимки, видео и новини допълват възможностите на Snow Report BG.

 


 

10. Бесеница


Приложението всъщност е класическата игра на бесеница. Тя проверява знанията Ви и Ви предлага постоянно забавление. Бесеница е проста, но все пак образователна игра, в която трябва да познаете скритата дума, като предполагате буквите, които може да съдържа. Ако изпитвате затруднения с някоя от думите, винаги можете да използвате подсказка.

 

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...