Assassin’s Creed: Origins не е кракната вече месец

Антипиратската защита на Assassin’s Creed: Origins издържа вече цял месец, което е рядкост в годината на светкавични краквания на игри.РС портът на екшън приключението е самотен на върха на тази класация, до която не можаха да се доредят доста хитове. Middle-earth: Shadow of War беше кракната за ден.Resident Evil 7 издържа пет дни, което за времето си беше рекорд. На сцената бяха необходими по-малко от два дни, за да падне защитата на<strong> Mass Effect Andromeda и седмица за Sonic Mania.Assassin’s Creed: Origins обаче изглежда не бърза да последва тяхната нерадостна съдба, тъй като до момента комбинацията от Denuvo и собствената VMProtect на Ubisoft продължава да я пази.Именно двупластовата защита на играта я отличава като механизъм от останалите заглавия, които ползваха само Denuvo. Сега дори да могат да кракнат единия слой, пиратите са изправени пред втори. Някои геймъри първоначално се оплакваха, че тежката защита натоварва процесора,но Ubisoft едва ли има против.Предстоящи заглавия, които са пазени с VMProtect и Denuvo са още Sonic Forces,Injustice 2,Football Manager 2018, Need for Speed Payback и Star Wars Battlefront 2.Нито една от тях все още не е кракната.
Източник:kaldata.com

 

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...