Easy Context Menu (ECM)- (Лесно контекстно меню)

Easy Context Menu (ECM) е малка програмка, която не се инсталира.

Тя ви позволява да добавяте разнообразие от полезни команди и настройки към контекстните менюта – Работен плот (Desktop), Този компютър (My Computer), Папки (Folder) Файлове (File), с десния бутон на мишката. Това ви позволява да получите достъп до най-многоизползваните компоненти на Windows бързо и лесно (само с натискане на десният бутон на Мишката).

Всичко което трябва да направите е да поставите отметка в квадратчето до елементите, които искате да добавите, след което да кликнете върху бутона Приложи промените.

Easy Context Menu

Изпробвайте новото си меню на Windows и ако не харесвате някоя от промените, винаги можете да ги премахнете. Просто стартирайте Easy Context Menu отново и премахнете отметките от функциите, от които вече не се нуждаете.

Изтеглете Easy Context Menu от официалния му уебсайт .

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...