ExplorerPatcher 22621.1555.55.1

ExplorerPatcher е безплатна програма, която позволява на потребителите да персонализират Windows 11 Start Menu, Taskbar, System Tray, File Explorer и др. С помощта на ExplorerPatcher, потребителите могат да променят цветовете на интерфейса на Windows Explorer, да променят иконите на файловете и папките, да променят шрифтовете и да добавят нови функции към контекстното меню.

Ето някои от основните функции на ExplorerPatcher:

Промяна на цветовете на интерфейса

Потребителите могат да променят цветовете на Windows Explorer, включително цвета на фона, текста и линиите на плочките.

Промяна на иконите на файловете и папките

Потребителите могат да променят иконите на файловете и папките, за да ги направят по-лесно разпознаваеми.

Промяна на шрифтовете

Потребителите могат да променят шрифтовете на Windows Explorer, за да ги направят по-лесно четими.

Добавяне на нови функции към контекстното меню

Потребителите могат да добавят нови функции към контекстното меню на Windows Explorer, като например опция за копиране на пътя на файла или папката, опция за отваряне на команден прозорец в текущата папка и други.

ExplorerPatcher е лесна за използване програма, която не изисква инсталация. Просто изтеглете я от официалния сайт на програмата и я стартирайте. Програмата е съвместима с Windows 7, Windows 8, Windows 10 и Windows.

В заключение, ExplorerPatcher е полезна програма за всички, които искат да персонализират Windows Explorer, за да го направят по-удобен и лесен за използване. С помощта на ExplorerPatcher, потребителите могат да променят външния вид на Windows Explorer и да добавят нови функции, които да ги направят по-продуктивни.

Официална страница

Изтегли: ExplorerPatcher 22621.1555.55.1

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...