HDCleaner

С течение на времето в компютъра се натрупват голям брой нежелани файлове и информация, които не само заемат място за съхранение, но също така забавят системата. HDCleaner почиства тези файлове и ускорява работата на компютъра за нула време. Оптимизиран за SSD и твърди дискове (HDD). Сигурно изтриване на файлове, твърди дискове и SSD.

С над 3000 функции за почистване и поправка HDCleaner намалява нежеланите файлове до минимум, но и освобождава повече системни ресурси, Windows използва по-малко памет и работи без грешки, което води до по-бърза производителност на компютъра.

HDCleaner защитава вашата поверителност, като изтрива историята на търсенето в браузъра и бисквитките на браузъра .

Официална страница

Изтегли: HDCleaner

Изтегли: HDCleaner Portable за Windows 32-bit 

Изтегли: HDCleaner Portable за Windows 64-bit 

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...