lightshot – инструмент за екранни снимки

LightShot е безпроблемна, лека и безплатна програма за заснемане на екрана, която ви позволява да правите екранни снимки на компютър.

Какво е Lightshot?

Lightshot е безплатен инструмент, който можете да изтеглите на компютъра си, за да правите бързо екранни снимки на изображения. Тя ви позволява да споделяте тези екранни снимки, да ги запазвате на вашия компютър, да ги редактирате, да ги качвате в облака, да копирате данни и да правите много други неща.

Софтуерът е напълно безплатен за изтегляне и можете да го използвате на Windows.

Как е интерфейсът?

LightShot има прост и изчистен интерфейс , който се фокусира върху оформление на един екран. В областта за избор ще забележите всички налични функции и инструменти. За да редактирате изображения, имате достъп до форми, текст, маркери, цветове, стрелки и др.

Изтегли: Lightshot

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...