Opera 98.0

Opera е една много привлекателна алтернатива на Internet Explorer и Mozilla Firefox. Видимо по-бърз, с различен интерфейс, и богати възможности за настройка. Новите прозорци се отварят като tab бутони, което го прави доста по-компактен.

Ако до сега не сте използвали Opera, лесно можете да се преориентирате към нея, тя ще импортира отметките, контактите и кореспонденцията от досегашния Ви браузър.

Насладете се на повече защита и поверителност.

Opera ви защитава, докато сърфирате в мрежата, за да можете да се концентрирате само върху съдържанието. Изпробвайте неограничената и безплатна функция за VPN.

Насладете се на интернет без реклами.

Дотегнало ви е от онлайн реклами? Opera е първият голям браузър, който блокира реклами без нужда от добавки. Според тестовете, благодарение на вграденото блокиране на реклами Opera зарежда богати на съдържание уеб страници до 90 пъти по-бързо.

Официална страница
Изтегли: Opera 98.0 Build 4759.15 Final за Windows 32-bit
Изтегли: Opera 98.0 Build 4759.15 Final за Windows 64-bit

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...