Patch My PC

Patch My PC е безплатна, лесна за използване, преносима програма, която поддържа над 300 често срещани приложения на трети страни актуални на вашия настолен компютър.

Patch My PC може да сканира вашето устройство, за да види кои приложения имат налични актуализации и автоматично да ги актуализира вместо вас. Можете също да използвате Patch My PC Updater, за да инсталирате приложения, които в момента също не са инсталирани.

Когато я стартирате, програмата ще провери инсталираните програми и ще ви предупреди в случай, че има налична актуализация.

Дори и да не искате да използвате функцията за автоматична актуализация, всичко, което трябва да направите, е да изберете един бутон, за да изтеглите и инсталирате незабавно всички актуализации, които може да намери.

Изтеглете най-новата версия на Patch My PC

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...