Показване на скритите икони в лентата на задачите в Windows 11

В Windows 11 повечето несъществени икони са скрити в менюто за препълване на ъгъла на лентата на задачите ( в Windows 10 е беше известно като зона за уведомяване ). Тези икони са видими и достъпни само когато потребителят кликне върху бутона със стрелка „ Покажи на скритите икони “ в десният ъгъл на лентата на задачите.

Това ръководство ще ви покаже как да настроите тези скрити икони да се показват винаги , така че иконите винаги да се показват в лентата на задачите, без да е необходимо да кликате на бутона за показване на скрити икони.

Иконите са скрити по подразбиране, така че лентата на задачите ви да не се пълни от огромно количество икони, докато използвате компютъра си.

Някои икони обаче предоставят важна информация с външния си вид, като например тези, които биха променили цветовете си въз основа на състоянието на приложението и др. Освен това някои икони също изискват чести взаимодействия с потребителите.

Би било по-удобно да настроите тези икони винаги да се показват в лентата на задачите, вместо да ги криете в менюто. Следователно Windows 11 предоставя начин на потребителите да показват или скриват всяка икона, която искате, в ъгъла на лентата на задачите.

За да покажете икона, която е скрита по подразбиране в ъгъла на лентата на задачите в Windows 11, следвайте стъпките по-долу.

Първо кликнете с десния бутон на мишката някъде в лентата на задачите и изберете Настройки на лентата на задачите .

След това превъртете надолу страницата с настройки и щракнете върху препълване в ъгъла на лентата на задачите, за да разширите секцията.

Този раздел ще изброи всички икони, които ще се появят в ъгъла на лентата на задачите. От тук можете да изберете кои икони да се показват в ъгъла на лентата на задачите и кои да останат скрити в менюто за препълване на ъгъла на лентата на задачите.

За да покажете икона в ъгъла на лентата на задачите натиснете бутона за превключване, за да я включите.

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...