PowerToys дава на потребителите на Windows 11 нови инструменти

PowerToys е колекция от безплатни инструменти, които са предназначени да подобрят функционалността на операционната система Windows.

Най-новата версия на PowerToys включва нови функции, които помагат на потребителите да бъдат още по-продуктивни, когато използват Windows.

Новото издание на PowerToys включва девет инструмента. Едно от най-новите допълнения е PowerToys Awake, което не позволява на компютъра ви да заспи толкова дълго, колкото ви е необходимо, за да остане включен.

Има и инструменти като PowerRename за преименуване на няколко файла наведнъж, Image Resizer, Color Picker и PowerToys Run.

Отварянето на любимата ви търсачка и браузър вече също е по-лесно, тъй като това може да стане в PowerToys Run, като въведете „??“ заедно с въпрос. Например, като напишете „?? urocibg.eu“ ще изведе Microsoft Edge и Bing или Google Chrome и Google Търсене заедно с резултати от търсенето, отговарящи на вашия въпрос.

PowerToys


Може да свалите PowerToys от: GitHub

Или от Microsoft Store

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...