Revo Uninstaller

Revo Uninstaller

Revo Uninstaller е безплатна програма с опростен интерфейс която служи за деинсталиране на програми. Освен деинсталирането на програми, тя изтрива файлове, които инструментите на операционната система са оставили в системния регистър. Тази програма изчиства файлове от временни папки, записи от папката за стартиране, хронология на браузъра и кеш, както и наскоро отворен списък с файлове. Предлага се и преносима версия на програмата.

Ако имате инсталиран много софтуер, можете да го пренаредите, да го изброите по икона или детайл и дори да търсите по име.

Има два начина за премахване на файлове с помощта на Revo Uninstaller – Drag and Drop и режим Hunter.

Режимът Hunter е идеален за премахване на тези тихи, непознати програми, които обикновено не бихте могли да намерите. Получавате целева икона, която поставяте върху файл или папка, които искате да премахнете

За да премахнете програма, всичко, което трябва да направите, е да я изберете. След това Revo Uninstaller ще стартира своя цялостен процес на премахване и ще създаде резервна точка в случай на грешка.

Функционалности

Revo Uninstaller е пълен с удобни функции и функционалности. На първо място, той премахва софтуер и програми от вашия компютър, но може също да деинсталира вградени приложения на Windows-а.

Имайте предвид, че Revo Uninstaller е само за устройства с Windows .

Преносима версия

Основните разлики между инсталируемите и преносимите версии на Revo Uninstaller са лицензът и преносимостта.

При portable само потребителят получава лиценза. В противен случай той е проектиран да работи от външно USB устройство . По този начин можете да го стартирате на всеки компютър, без да оставяте следи в системния регистър или твърдия диск.

Официална страница: revouninstaller

Изтегли: Revo Uninstaller Free
Изтегли: Revo Uninstaller Free Portable

Изтегли: Revo Uninstaller Pro
Изтегли: Revo Uninstaller Pro Portable

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...