Safe Mode при windows 10

За да влезнем в Safe Mode (безопасен режим) при windows 10 следвайте стъпките:

1-ви начин:

Кликнете на Старт в долния ляв ъгъл на екрана, след което изберете Настройки .
Изберете Актуализиране и защита => Възстановяване .
Под Разширено стартиране, изберете Рестартиране сега.
След като компютърът се рестартира до екрана Избор на опция, изберете Отстраняване на неизправности => Разширени опции => Настройки за стартиране => Рестартиране.
След рестартирането на компютъра ще видите списък с опции. Изберете 4 или F4, за да стартирате компютъра в Безопасен режим (Safe Mode). Или ако ще е необходимо да използвате интернет, изберете 5 или F5 за Безопасен режим с мрежа.

2-ри начин:

  1. Рестартирайте компютъра си. Когато стигнете до екрана за влизане, задръжте клавиша Shift натиснат, докато избирате Захранване => Рестартиране
  2. След като компютърът се рестартира до екрана Избор на опция, изберете Отстраняване на неизправности => Разширени опции => Настройки за стартиране => Рестартиране.
  3. След рестартирането на компютъра ще видите списък с опции. Изберете 4 или F4, за да стартирате компютъра в Безопасен режим. Или, ако ще е необходимо да използвате интернет, изберете 5 или F5 за Безопасен режим с мрежа.

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...