UsbFix

UsbFix е много удобна програма за премахване на вредни файлове от различни USB-стикове и друга външна периферия, включена към USB порта. UsbFix бързо премахва Conficker, който създава вредоносни dll и autorun.inf файлове, способни да заразят почти всяко устройство, включено към USB порта.UsbFix има удобен интерфейс и стилен дизайн и е лесна за използване. Основните предимства на използването на тази програма е отлична поддръжка и функции , които ще ви помогнат да се справят със заразени USB устройства. Famous малуер (вирус), заплахи като Conficker имат способността да се разпространява с помощта на сменяеми устройства, като свои собствени DLL и Autorun.inf файлове, които ще им помогнат да се зарази всяко устройство, което предлага USB свързаност. СВАЛИ

 

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...