Viber за Windows

Описание


Viber за Windows ви позволява да изпращате съобщения и да се обаждате на други потребители на Viber безплатно на всяко устройство във всякакви мрежи и държави.

Viber синхронизира вашите контакти, съобщения и история на обажданията с вашето мобилно устройство. Интегрира се в адресната книга и оторизира по телефонен номер. Позволява ви да извършвате безплатни разговори през Wi-Fi и 3G и 4G мобилни мрежи между смартфони с инсталиран Viber, както и да изпращате текстови съобщения, снимки, видео и аудио съобщения.

Viber за Windows

До като приложението Viber се използва на мобилни устройства, сега можете да го използвате и за Windows, за да чатите или да изпращате SMS съобщения на приятели на мобилното приложение, както и да извършвате видео разговори от компютъра си.

Безплатни разговори от вашия компютър

Viber за Windows не е автономно приложение, защото то всъщност изисква вече да имате инсталиран Viber на мобилно устройство. След като инсталирате клиента на вашия компютър, Viber автоматично ще импортира контактите ви в приложението от вашия списък с контакти.

След инсталирането на клиента, не е необходимо да правите нещо, за да конфигурирате, и можете да започнете да се обаждате и да изпращате съобщения на вашите приятели с мобилното приложение.

Можете също да изпращате и получавате текстови съобщения от приятели и да започвате групови разговори. Тези съобщения са синхронизирани на мобилното устройство и компютъра.

Лесно за използване

Viber за Windows може да покаже списъка с контакти, регистъра на повикванията и хронологията на разговорите. Приложението има някои опции, като уведомявания в реално време, което е добре, ако сте продължително време пред компютъра и не искате да пропуснете никакви съобщения.

Ако вече използвате Viber, няма причини да не използвате Viber за Windows.

Основна функция на Viber за Windows са безплатните разговори и чат, което го прави страхотно приложение, което да използвате с вашите приятели. 

СВАЛИ
 

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...