Viber 17.2.0.6 – безплатни разговори и съобщения

Описание:

Viber за Windows ви позволява да изпращате съобщения и да се обаждате на други потребители на Viber безплатно на всяко устройство във всякакви мрежи и държави.

Viber синхронизира вашите контакти, съобщения и история на обажданията с вашето мобилно устройство. Интегрира се в адресната книга и оторизира по телефонен номер. Позволява ви да извършвате безплатни разговори през Wi-Fi и 3G и 4G мобилни мрежи между смартфони с инсталиран Viber, както и да изпращате текстови съобщения, снимки, видео и аудио съобщения.

С повече от 650 милиона души в платформата, Viber дава на хората по целия свят възможността да се свързват по най-добрия за тях начин, независимо дали става въпрос за индивидуални съобщения, видео разговори или групови чатове.

Приложението ви позволява да изпращате безплатни съобщения и да извършвате безплатни обаждания до други потребители на Viber, на всяко устройство и мрежа, във всяка страна! Той синхронизира вашите контакти, съобщения и история на обажданията с вашето мобилно устройство.

Можете да използвате Viber на iPhone, iPad, Android, Windows Phone, Windows OS, Mac OS X, Linux OS и Symbian устройства през 3G/4G или WiFi връзки.

Характеристики на Viber:

Видео разговори

Изпратете съобщение на приятелите си (текстовете могат да бъдат с дължина до 7000 знака)

Правете безплатни телефонни и видео разговори с HD качество на звука

Споделяйте снимки, видео съобщения, гласови съобщения, местоположения, информация за контакт, богати връзки, стикери и емотикони

Създавайте групови съобщения с до 200 участници; „харесайте“ съобщенията един на друг; управлявайте груповите си чатове като администратор, редактирайки информация и изтривайки участници.

Прикачи файлове. Изпращайте съобщения с документи, презентации, архиви и повечето други файлове чрез Viber.

Push известията гарантират, че никога няма да пропуснете съобщение или обаждане, дори когато приложението е изключено

Интеграция с телефонен списък с контакти за обаждания и съобщения

Оптимизиран за таблети с Android – използвайте приложението на таблета и телефона си едновременно

Поддръжка на Android Wear – изпращайте и получавате съобщения от часовника си

Пълна синхронизация между вашия мобилен телефон и Windows, Linux или Mac

Прехвърлете текущи разговори между мобилния си телефон и работния плот

Изтеглете това приложение, въведете телефонния си номер и започнете да се свързвате с приятелите си.

Официална страница


Изтегли: Viber 17.2.0.6 за Windows 


Изтегли: Viber за Android


Изтегли: Viber за iPhone

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...