Windows 11 е достъпен от 5 октомври

Днес с удоволствие обявяваме, че Windows 11 ще започне да се предлага на 5 октомври 2021 г. На този ден безплатната надстройка до Windows 11 ще започне да се разпространява до отговарящи на изискванията компютри с Windows 10 и компютри, които са предварително заредени с Windows 11 започват да стават достъпни за покупка. Ново изживяване на Windows, Windows 11 е проектиран да ви доближи до това, което обичате.

Тъй като компютърът продължава да играе по-централна роля в живота ни от всякога – Windows 11 е готов да даде възможност за вашата производителност и да вдъхнови вашата креативност.

Ето 11 акцента от това издание

Новият дизайн и звуци са модерни, свежи, чисти и красиви, носейки усещане за спокойствие и лекота.

С Start ние поставихме вас и вашето съдържание в центъра. Start използва силата на облака и Microsoft 365, за да ви покаже последните ви файлове, независимо от устройството, на което сте ги гледали.

Snap Layouts, Snap Groups и Desktop осигуряват още по -мощен начин за многозадачност и оптимизиране на вашия екран.


Чатът от Microsoft Teams, интегриран в лентата на задачите, осигурява по-бърз начин да се свържете с хората, които ви интересуват.

Widgets, нова персонализирана емисия, задвижвана от AI, предоставя по-бърз начин за достъп до информацията, която ви интересува, а с функциите за производителност, скорост и производителност на Microsoft Edge от световна класа можете да правите повече в мрежата.

Windows 11 предлага най -добрия Windows за игри и отключва пълния потенциал на хардуера на вашата система с технологии като DirectX12 Ultimate, DirectStorage и Auto HDR. С Xbox Game Pass за компютър или Ultimate получавате достъп до над 100 висококачествени компютърни игри за игра на Windows 11 на една ниска месечна цена. (Xbox Game Pass се продава отделно.)

Windows 11 идва с нов Microsoft Store, преустроен с изцяло нов дизайн, улесняващ търсенето и откриването на любимите ви приложения, игри, предавания и филми на едно надеждно място. Очакваме с нетърпение да продължим нашето пътуване за въвеждане на приложения за Android в Windows 11 и Microsoft Store чрез сътрудничеството ни с Amazon и Intel; това ще започне с визуализация за Windows Insiders през следващите месеци.

Windows 11 е най -интегрираната версия на Windows с нови подобрения в достъпността, създадени за и от хора с увреждания.
Windows 11 отваря нови възможности за разработчици и създатели. Отваряме Магазина, за да позволим на повече разработчици и независими доставчици на софтуер (ISV) да носят своите приложения в Магазина, подобрявайки разработването на местни и уеб приложения с нови инструменти за разработчици и улеснявайки освежаването на външния вид и усещането във всички наши дизайн и опит на приложения.
Windows 11 е оптимизиран за скорост, ефективност и подобрено изживяване с докосване, цифрова писалка и гласово въвеждане.
Windows 11 е операционната система за хибридна работа , предоставяща нови преживявания, които работят по начина, по който работите, са защитени по дизайн и лесни и познати за внедряване и управление на ИТ. Бизнесът може също да тества Windows 11 в предварителен преглед днес в Azure Virtual Desktop или при обща наличност, като изпита Windows 11 в новия Windows 365 .

Благодарим на общността на Windows Insider

Общността на Windows Insider е безценна общност, която ни помага да стигнем до това, което сме днес. От пускането на първата версия на Insider Preview Build през юни ангажираността и обратната връзка са безпрецедентни. Екипът също се радваше да споделя повече задкулисни истории за развитието на Windows 11 в нова серия, която стартирахме през юни, Inside Windows 11 . Искрено оценяваме енергията и ентусиазма на тази общност.
Въвеждане на безплатната надстройка до Windows 11 на поетапен и премерен подход.

Безплатният ъпгрейд до Windows 11 започва на 5 октомври и ще бъде поетапен и измерен с акцент върху качеството. Следвайки огромните знания от Windows 10, искаме да сме сигурни, че ви предоставяме възможно най -доброто изживяване. Това означава, че първо ще бъдат предложени нови отговарящи на условията устройства. След това надстройката ще се въведе в пазара на устройства въз основа на разузнавателни модели, които отчитат допустимостта на хардуера, показателите за надеждност, възрастта на устройството и други фактори, които влияят върху опита на надстройката. Очакваме на всички отговарящи на условията устройства да бъде предложена безплатната надстройка до Windows 11 до средата на 2022 г. Ако имате компютър с Windows 10, който отговаря на условията за надстройка, Windows Update ще ви уведоми, когато е налице. Можете също да проверите дали Windows 11 е готов за вашето устройство, като отидете в Настройки> Windows Update и изберете Проверка за актуализации*.
Готови ли сте да издигнете до 11? Никога не е имало по -подходящ момент за закупуване на нов компютър.

5 октомври е точно зад ъгъла – и има няколко неща, които можете да направите, за да се подготвите за Windows 11. Първо, ако имате нужда от нов компютър сега – не чакайте. Можете да получите цялата мощност и производителност на нов компютър с Windows 10 и да надстроите до Windows 11 безплатно, след като разпространението започне на 5 октомври.

Източник:https://www.microsoft.com

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...