Как да актуализирате Google Chrome?

Важно е да поддържате всеки браузър — актуален, за да може да изпреварва всеки злонамерен софтуер или други гадости, които съществуват. Освен това ви помага да сте в крак с новите функции и подобрения на интерфейса.

Актуализирането на Chrome не само ще добави нови функции към уеб браузъра ви по-бързо, но ще дойде и с корекции за сигурност, за да ви предпази от кражба на самоличност, фишинг атаки, вируси и др.

Браузърът Chrome се актуализира автоматично на заден план, но има моменти, когато трябва да го направите ръчно. Например ако държите браузъра си отворен за дълги периоди от време, е възможно той да не се актуализира. В този случай можете да го направите ръчно.

Как да актуализирате Google Chrome?

Кликнете върху трите вертикални точки в горния десен ъгъл до снимката на вашия профил.

След това задръжте курсора на мишката върху Помощ и изберете Всичко за Google Chrome

Можете също да въведете chrome://settings/help в адресната лента и да пропуснете предишните стъпки.

След като актуализацията бъде изтеглена, ще ви се покаже бутон за повторно стартиране, кликнете го. Това ще рестартира вашия браузър и ще приложи актуализацията.

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...