Как да видим Паролата зад Звездичките ?

Ще Ви покажа как това ще стане с браузъра Chrome,но това важи и за Firefox.

Маркирайте полето за парола с десния бутон на мишката и изберете последната опция от контекстното меню – Инспектиране при Chrome и Изследване на елемент при Firefox.  

Когато отворите уеб инспектора, единственото, което трябва да направите е да редактирате една думичка.

Намерете полето  input type=”Password, свързана с полето за парола и променете от Password на text. Кликнете ентер – това е.

 

Всъщност, този трик е страхотен начин да възстановим забравена парола-например за Фейсбук ,както и на всички сайтове, за които имате логин.

Ако искате да видите паролата зад звездичките, която сте забравили, за да я ползвате в друг браузър или компютър, просто приложете стъпките,  описани по-горе.

 

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...