Как да добавим разширения в Google Chrome?

Google Chrome е може-би най-широко използвания браузър.Той е не само бърз и надежден, но също има обширна библиотека от разширения, които можете да добавите към браузъра.

Тези разширения ви позволяват не само да персонализирате браузъра си, но ви предоставят допълнителни инструменти, можете да групирате раздели, да обедините страници в едно работно пространство които помагат да запазите данните си поверителни и др.

Как да добавим разширения в Google Chrome?

Отворете уеб браузъра Chrome на компютъра си.

След това отидете в уеб магазина на Chrome.Можете да намерите това, като въведете chrome.google.com/webstore в адресната лента в горната част на вашия уеб браузър.

След това кликнете кликнете върху Разширения .

Може да използвате лентата за търсене, за да намерите разширение. Можете да търсите разширения по име, категория или свързана ключова дума.

След това прегледайте или потърсете разширение и кликнете върху Добавяне.

Можете също да кликнете върху името на разширението, за да видите повече подробности, рецензии и свързани разширения.

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...