Как принудително да спреме известията от досадни приложения при Android

Може би на всеки му се е случвало да инсталира приложение, което  го засипва с досадни известия, приканващи го за нещо.

Повечето програми имат опции в настройките, които спират известията, които не желаете да получавате. Има и други, които са твърде недоброжелателни към потребителите си и не предлагат такава възможност. Остава да ги търпите, премахнете или просто принудително да спрете известията от тях.

Android има възможност да изключи показването на всички известия от всяко едно приложение. Може да го направите по няколко начина.

Вариант 1 – от известието

Задръжте пръст върху известието, получено от приложението, ако ви се появи икона „информация“, натиснете върху нея. При други устройства, директно ще се отвори прозорец.

Изключете настройката „Allow notifications”. Така никога повече няма да получавате известия от това приложение.

Вариант 2 – от настройките на приложенията

  1. Отидете в настройките на устройството и изберете списъка с инсталирани приложения. В повечето случаи се наричат “Applications” или “Applications Manager”.
  2. Изберете приложението, което желаете.
  3. Ако сте с по-стара версия на Android, просто махнете отметката Show Notifications.

Благодарим ви за прочитането на статията! Ако намерихте информацията за полезна, можете да дарите посредством бутоните по-долу:

Telegram Logo
Avatar photo

Fedia

Здравейте, urocibg.eu е независим уебсайт, който е създаден и подържан от мен – Федя Серафиев. Сайта съм го основал през 2008 година и съдържа статии, съвети, ръководства, новини и програми за Windows, Android и Linux. Ако имате въпроси относно възможностите за реклама в сайта или за връзка с мен ТУК.

Може да харесате още...